Köpa knipkulor

När du tänker köpa knipkulor så vill vi här försöka att hjälpa dig till ett bra köp. Vi visar här de mest populära och enligt oss de bästa knipkulorna på marknaden. Dessa passar de allra flesta oavsett om det är första gången du ska använda knipkulor eller om du använt knipkulor tidigare. Kulorna är i hudvänligt silikonmaterial och kan därför användas av alla, även av dig som är känslig för latex eller gummi. Beställer du all inclusive paketet så får du allt du behöver samt ett rabatterat pris.

Alive knipkulor

Ett produktkit om du vill köpa knipkulor

Om du vill klicka dig runt bland de andra knipkulor som vi noga valt ut så hittar du dessa här: Lustjakts hela sortiment av knipkulor

Kom ihåg glidmedel

För att det ska kännas bekvämt att använda knipkulorna så är ett bra glidmedel absolut att rekommendera. Ett silikonbaserat glidmedel ger ett långvarigt glid och har mycket bra glidegenskaper.

Det glidmedel vi rekommenderar är ”Dream Glide silicone” från produktserien SCANDERO. Ett helt fantastiskt bra glidmedel som passar perfekt som hjälp vid träning med knipkulor.

Dreamglide silikon glidmedel

Vattenbaserat glidmedel
Vissa föredrar ett vattenbaserat glidmedel framför ett i silikon. Det kan upplevas lite mer glatt från start men glidförmågan avtar betydligt fortare än vad det gör med ett silikonbaserat. Vi rekommenderar Scandero Water Dream glide, ett vattenbaserat glidmedel av medicinsk kvalité med Aloe vera och pro-vitamin B.

Dreamglide water glidmedel

Knipkulor av lite mindre storlek

Standardmåttet på en knipkula är 3,5 cm men det finns mindre knipkulor att välja på om du skulle föredra det. Dessa kan ibland upplevas skönare för framförallt yngre tjejer. Här hittar du knipkulor i mindre storlek

Rengöring

Det är viktigt att rengöra kulorna ordentligt med ett bakteriedödande medel för att undvika infektioner i underlivet. Ett bra val är t ex rengöringsmedlet Hygiene.

Samlagskulor – Knipkulor som förenar nytta med nöje

De så kallade Geisha-kulorna (samlagskulor) kan användas både under samlag och vid knipövningar. Skillnaden på knipkulor och samlagskulor är att samlagskulorna oftast är mycket mindre och saknar snöre. Samlagskulorna kanske inte är helt optimala vid knipövningar, då de oftast är mycket mindre, men du får användning för dem på flera sätt. Se alla samlagskulor här

Lustjakt när du skall köpa knipkulor

Hos Lustjakt hittar du många olika knipkulor, allt från billigare i hårdplast till mer avancerade kulor med utbytbara vikter. Det som kännetecknar dem alla är att de är utvalda med omsorg.

Vill du ha tips och råd om vilka knipkulor du ska välja så får du gärna kontakta oss på Lustjakt per telefon 0522-644444 eller maila till info@lustjakt.se.