Geishakulor

Geishakulor är små tunga kulor som används under samlag. De brukar även kallas för samlagskulor, njutningspärlor eller just geishakulor. De kallas geishakulor för att dessa anses var geishans hemlighet. Det står tydligen skrivet att för många hundra år sedan var de så kallade Geishorna experter på att i hemlighet tillfredsställa sig själva. Dessa tekniker överfördes från en  generation till nästföljande.

En av dom bästa teknikerna som Geishorna utvecklade var just att knipa med hjälp av metallkulor. Dessa handgjorda små metallkulor var mjuka och lena med en glans likt guld eller silver. De sägs ha burit dessa i en liten silkesväska, gömd i en hemlig ficka i deras kimono och en äldre Geisha talade om att de skulle placera kulorna i vaginan. Med en liten knyck på höfterna skulle geishakulorna vibrera, skicka signaler genom hela kroppen, stimulera varje erogen punkt i slidan och slutligen leda till orgasm. Det sägs att när att en Geisha behärskade tekniken till fullo så kunde de få multipla orgasmer som varade i flera timmar åt gången.

För in geishakulorna i slidan vilket gör att när killen tränger in så stimulerar de ollonet samt kvinnans punkter inuti slidan exempelvis g-punkten. Många tjejer uppskattar dem mest i ridande ställning.

Kulorna kan ej fastna, vi är inte skapta så . Kulorna är så pass tunga att de kommer ut av sig själva alternativt så kan man hoppa lite i sängen eller sätta sig på huk. Vissa föredrar att föra upp ett finger och hjälpa dem nedåt. Om du har en framåt eller bakåtvänd livmoder (det talar barnmorskan om vid gyn undersökning) så kan de hamna på en ”hylla” och då är de lite svårare att få ut.
Ibland kan det kan ta lite tid innan kulorna vandrat nedåt, ca 15 min bör man räkna med. Det är viktigt att du slappnar av och inte blir rädd för då spänner man muskulaturen – de kommer ut. Sätt på dig ett par rejäla trosor och vänta. – Tar det lite tid så innebär det att man har lite muskulatur ändå 😉 – vilket är positivt ;). Men stå ej över klinkergolv eftersom kulorna eventuellt kan skada golvet när de kommer ut.

Du kan också använda kulorna i förspelet så som gjordes i filmen och boken Fifty Shades of Grey, Femtio Nyanser av Honom, den första boken i den erotiska trilogi av den brittiska författaren E.L. James. Den trilogin som är en bästsäljare och har lästs och setts av människor världen över.

Idag är det också många som även kallar vanliga knipkulor för geishakulor, men dessa är de riktiga geishakulorna. Att börja knipträna med dessa små och tunga kulor slutar ofta i besvikelse då de glider ut och är mycket svåra att hålla kvar. I och med att de är så små så måste man vara lite starkare i bäckenbottenmuskulaturen innan dessa fungerar som knipkulor.

Om du är intresserad av dessa lite mindre kulor som saknar snöre sinsemellan så hittar du ett väl utvalt sortiment av dessa här.

Geishakulor i ett flertal varianter